Політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася в "Європейську солідарність".

Таке рішення ухвалили на з’їзді партії 24 травня, повідомила прес-служба.

Зокрема, колишній президент Порошенко розповів, що оновлену назви партії запропонувало громадське об'єднання, яке озвучило свою пропозицію під час спеціального форму.

"Підтримавши пропозицію громадських активістів, озвучене під час Форуму ГО "Солідарна справа громад", який відбувся за участю Петра Порошенка, делегати з’їзду партії прийняли нове найменування — партія "Європейська солідарність", — сказано в повідомленні.

Крім того Порошенко розповів, що вже 31 травня відбудеться з'їзд оновленої політичної сили, яка боротиметься за мандати у Верховній Раді наступного скликання.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Варто нагадати, що у п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка. Перший Указ №322/2019 про скасування указу від 4 травня 2019 року № 186 стосується звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко пояснив причини нападок та відкритої агресії з боку прихильників Петра Порошенка у бік нового президента Володимира Зеленського. Політолог пояснив претензії порошенківської меншості багатьма факторами, серед яких - легковірність, поверховість та звичка слухати "красиву риторику" без підтвердження її реальними справами та сприймати це як належне.

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він "здав" пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, однак особиста неприязнь тут ні до чого.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні. Керівник ОДА розповів президенту про підтоплення дворів та сільськогосподарських угідь, а також про зруйновані укріплення берегів.