Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко повідомив про вихід народного депутата Ігоря Мосійчука з його партії. У своєму стилі рна телебаченні головний радикал країни сказав, що " баба з воза - кобилі легше".

Про це Ляшко розповів в ефірі телеканалу Newsone.

"Я хочу вас поінформувати, що Ігор Мосійчук народний депутат України, але в вашій студії сьогодні він не буде представляти "Радикальну партію". Сьогодні вранці у мене була розмова з Ігорем Мосійчуком. Він заявив мені про те, що він подає заяву про вихід із "Радикальної партії". Я вітаю його з цим рішенням, баба з воза – кобилі легше", - зазначив Ляшко.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що на позачергових виборах у 2014 році Ігор Мосійчук балотувався до Верховної Ради від "Радикальної партії Олега Ляшка". У свою чергу Ігор Мосійчук написав пост про свій вихід із "Радикальної партії".

"Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю", - толерантно зазначив політик.

Підписники українського політика активно коментують прощання Мосійчука із "Радикальною партією":

"Аааааа. Все ж таки «Зє» дав старт багатьом переглянути свій політичний шлях. Це ваше рішення. І я його знаючи вас особисто підтримую. Та як завжди буду читати ваші цікаві пости. Зі своєї сторони на моє плече можете розраховувати", "Мені байдуже на Ляшка, я не його прихильник, а ось за того , хто з ним був всі ті часи, сказати "баба з возу... "це занадто, Ось такі Вони Всі Ігоре, мені шкода за Вас, це ще один життєвий урок для Вас, тримайтеся, і будьте в подальшому житті корисним Україні і народу".

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Нагадаємо, що Ляшко впав обличчям у бруд перед Зеленським: "Позбавитися цього довбой*ба".

Як повідомляв "Знай.uа", Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією: "Повинен пам'ятати".

Також "Знай.uа" писав, президент Зеленський розніс знахабнілого Ляшка, вся Рада аплодувала стоячи.