До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. І треба сказати, що підписники назбиралися блискавично – станом на 24 травня їх кількість складає вже майже 500 тисяч. На сторінці вже з'явилися перші фотографії – більшість з церемонії інавгурації, але є і більш свіжі.

Так, нещодавно з'явилося фото, на якому новоспечена перша леді відображена в глядацькому залі "Жовтневого палацу" в Києві. Схоже, дружина нового президента відвідала черговий концерт "Ліги Сміху". Ось тільки не ясно, чи свіже це фото, чи воно було зроблено до того, як Олена Зеленська стала першою леді.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Треба сказати, що фоловери першої леді не залишили без уваги її фотографію з концерту і почали активно коментувати і лайкати. Деякі порівняли Олену Зеленську з британською герцогинею Кейт Міддлтон, а інші називають найкрасивішою першою леді в історії нашої країни.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.