Український олігарх Ігор Коломойський у найближчому майбутньому планує знову стати співвласником ПриватБанку. Або, ймовірно, повернути частину грошей, які було вкладено ним в момент націоналізації банку.

Про це Ігор Коломойський розповів одному з українських видань.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Так, на думку Коломойського, держава може йому повернути статутний капітал у разі, якщо так вирішить суд. Для цього може бути призначено урядову комісію або незалежних аудиторів, які й повинні визначити, що у банку був капітал, "який помножили на нуль або навіть зробили негативним".

Приватбанк
Приватбанк

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коломойський припустив, що в Нацбанку тоді "так поміняли правила бухгалтерського обліку або обліку капіталу, нормативів", що його капітал став негативним. За його словами, на підставі цього і було проведено націоналізацію банку.

"Потрібно відновити мій капітал цього банку. Сказати, що у мене там є 50 або 60 млрд. Але вони не у мене в кишені, вони знаходяться в банку", – пояснив Коломойський.

Нагадаємо, Коломойський налякав українців тарифними прогнозами.

Як повідомляв Знай.uа Коломойський вказав на фатальний прокол Порошенка.

Знай.uа писав, Права рука Зеленського озвучив головні плани команди слуги народу.