Указ про невідкладні заходи з ліквідації наслідків страшного удару стихії на Закарпатті підписав президент України Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки відповідному указу на сайті глави держави.

Володимир Зеленський

Відомо, що слуга народу зобов'язав уряд вирішити питання фінансування та забезпечити Львівську та Закарпатську області необхідними ресурсами для ліквідації наслідків негоди.

Згідно з указом обласні державні адміністрації мають провести аварійно-рятувальні, ремонтні та будівельні роботи для відновлення житлових будинків. До того ж їм необхідно відновити транспортну інфраструктуру, житлово-комунальне господарство, інженерні споруди і комунікації, а також провести протипаводкові роботи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зеленський зобов'язав місцеву владу надати потерпілим медичну допомогу, предмети першої необхідності і забезпечити їх питною водою.

Нагадаємо, Зеленський прийняв рішучі заходи на Закарпатті: готовий летіти особисто.

Як повідомляв Знай.uа Україна почала стрімко йти під воду.

Знай.uа писав, Закарпатті пішло під воду.