Керівники одного з кращих університетів України опинилися в центрі уваги після того, як повісили на стенді замість фотографії президента Володимира Зеленського табличку з написом "Зеленський Володимир Олександрович".

Стався дивний інцидент в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут". У соціальній мережі показали, як виглядає стенд із Зеленським.

Нагадаємо, що під час інавгураційної промови президент заявив, що виступає проти своїх портретів в кабінетах чиновників.

"Президент - не ікона, він не ідол, президент - це не портрет. Повісьте туди (на стіни в кабінетах - ред.) фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться в очі їм". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал писав, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський на iForum послав потужний сигнал мільйонам молодих українців.

Також Знай.uа писав, що Зеленський вразив простотою на "Книжковому арсеналі".