Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН з морського права (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зеленський заявив, що звільнення українських моряків може бути першим сигналом до готовності країни-агресора до миру.

"Виконання РФ наказу Міжнародного трибуналу ООН про звільнення захоплених українських моряків і кораблів може стати першим сигналом з боку російського керівництва про реальну готовність до припинення конфлікту з Україною", - йдеться в дописі Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент України заявив, що спостерігатиме за тим, який шлях обере Кремль. Також він підкреслив, що чекає полонених вдома.

"Таким чином Росія може зробити крок до розблокування переговорів і вирішення створених нею проблем у цивілізований спосіб. Побачимо, який шлях оберуть у Кремлі. Але ми дуже чекаємо наших хлопців удома!" - резюмував президент.

Виконання РФ наказу Міжнародного трибуналу ООН про звільнення захоплених українських моряків і кораблів може стати...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 25 mei 2019

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Зазначимо, що у суботу, 25 травня, Міжнародний трибунал з морського права задовольнив позов України та зобов'язав Росію негайно звільнити 3 українських військово-морських кораблів та 24 членів їхніх екіпажів.

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського - відповідь не змусила себе чекати, регоче вся Україна: "Працював у вашого патрона".

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу: витончена фігурка Олени і сяючі очі Володимира.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.