Зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спровокувало сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти мимо і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.

Верховна Рада
Верховна Рада

"І знову про мажоритарку. Це поки ще чинний народний депутат України від "БПП" Олександр Грановський. Олександр Михайлович мільярдер. Він вирішує буквально всі можливі питання. Він вибудовує схеми, придумує теми та розподіляє потоки. Ще Олександр Михайлович на майбутніх парламентських виборах планує балотуватися саме по мажоритарці. Зараз весь Харків обвішаний портретами майбутнього кандидата. Округ щедро засівають гречкою та іншими благами. Олександр Михайлович знову сподівається потрапити в Раду. На своє тепле і хлібне крісло. У зв'язку з цим я пропоную Харків'янам добре подумати, перш ніж віддати свій голос за нашого "Героя". Адже все залежить саме від вас..." - емоційно написав Шнайдер.

И снова про Мажоритарку. Это пока еще действующий Народный Депутат Украины от "БПП" Александр Грановский. Александр...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 24 mei 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях українці щосили обурюються:

"Сало... жах", "Треба було написати на плакаті "Люблю гроші", "Хто ти,чудовисько", "Ще не накидався", "Чому ці харі не голяться? Економлять на бритвах", "Ну і рожа ось, що значить бути біля годівниці", "Кнур", "Бегемот обзаздриться", "А нічого не лусне,а то буде багато", "Пора цього кнура від годівниці відлучити, А то раптом лопне і мільйони не допоможуть", "Напевно розпух від голоду!", "Звідки цей хом'як взявся?".

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомлялось раніше, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.