Молодша донька чинного президента Росії Володимира Путіна Катерина Тихонова захистила кандидатську дисертацію в Московському державному університеті.

Так, захист була призначена на 16:00, однак Катерина спізнилася на кілька хвилин. Так, вона з'явилася в зал МДУ в той момент, коли там вже зібралися натовпи журналістів і телевізійників.

Відео захисту з'явилося в Telegram-каналі.

Катерина Тихонова представила дисертацію на здобуття ступеня кандидата фізико-математичних наук за темою "Математичні задачі корекції активності вестибулярних механорецепторів".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"За" проголосували всі 18 членів комісії та Тихонової вдалося успішно захистити кандидатську ступінь.

У мережі досить невтішно прокоментували цю новину. Користувачі відзначили, що вона "вся в батька" і натякали на те, що успішно захистити дисертацію їй допомогло заступництво отця, назвавши її "черговим академіком".

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путин провів офіційну зустріч з прем'єр-міністром В'єтнаму Нгуєном Суан Фуком. Ця зустріч стала приводом для нової хвилі насмішок. Користувачі не церемоняться з російським лідером і часто сміються над ним і над його пропагандобю, коли бачать, що щось не так.

Штатний пропагандист Дмитро Смирнов опублікував на своїй сторінці в Twitter звіт про зустріч. І цей пост не став виключенням, сміливці неабияк потролили російського президента.

"Прем'єр В'єтнаму Нгуєн Суан Фук - Путіну: Дуже радий знову зустрітися з вами, шановний товариш президент. Ви є великим, близьким другом в'єтнамського народу", - сказано в публікації.

Нагадаємо, проти Порошенка відкрили нову кримінальну справу.

Як повідомляв Знай. ua, Геращенко розтоптала український народ огидним вчинком.

Також Знай. ua писав, що Порошенко зухвало напав на Зеленського через Ради.