Відомий український блогер Михайло Подоляк в Facebook розповів, чим запам'ятався українцям скандальний міністр інфраструктури Володимир Омелян, чому він не виправдав себе як чиновник і прокоментував його скандальний пост з критикою Зеленського.

Так, блогер розповів, що основна робота Омеляна по суті "була в соцмережах, де він наїжджає на політиків, в тому числі і на президента України Володимира Зеленського".

the minister Омелян разбушевался)... Иногда можно пропускать мимо ушей словесные испражнения наших чинуш. Их слишком...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Zaterdag 25 mei 2019

"Так от, це забавний персонаж, останні місяці жив у промо/тусовці кандидата Порошенко замість роботи по профілю, вирішив ефектно нагадати нам про свою бичачу крутизну і... наїхав в ФБ на Зеленського. Типу «мізків у тебе обмаль, розмовляєш неправильною мовою і взагалі ми вже давно обігнали інший світ з його Масками своїми ... лупами». Яскраво, зубато, колгоспно і строго по-омеляновски... Омеляну, правда, сильно пощастило народитися в наш вік. Будучи глибоко провінційним юнаків з безліччю комплексів, але бажаючому слави «митрофанушки», він виливає свою юнацьку нереалізованість у фейсбук", - написав Подоляк.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Блогер написав, що Омелян - "концентрація вад" влади останні 5 років.

"Він - дивовижно точна і об'ємна концентрація головних вад нашої нинішньої управлінської системи. Людина абсолютно непрофесійна, явно не на своєму місці, не в міру дурнуватий, а тому постійно метається в пошуках господаря і зовсім не сучасний. Він навіть не класична така ленінська «кухарка в держ/управлінні», а сільський блазень..."

"Це була ідеальна задумка. Призначити неадеквата міністром, щоб ми усвідомили - "як не можна керувати". І щоб зрозуміли... Чому у нас завжди курсують іржаві зношені склади, в яких вічний сморід і духота і у яких завжди поганий розклад? Чому по дорогах їздять вщент розбиті маршрутки, хоча Омелянчик своїм рожево-дівочим кулачком грізно стукав по столу і обіцяв порядок? Чому самі дороги з'їдені невідомих «асфальтним жуком»? І чому у Омеляна в підпорядкуванні зібрані найяскравіші галузеві злодії?", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, хто стане новим главою СБУ: інсайдери дізналися вибір Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Über Shuttle повертає жлобські традиції маршрутників: спасибі Кличко і Омелян.

Знай.uа писав, Дубинський показав суть "реформ" Порошенко і Омеляна: Зеленський покарає.