Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяв участь у відкритті 11-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації в пансіонаті "Пролісок" в Київській області. Там він розповів, що потрібно робити з наркоманією та алкоголізмом в країні, повідомляє прес-служба глави держави.

Він вважає, що політики і держава повинні допомагати організаціям, які допомагають алко - і наркозалежним повернутися до нормального життя.

"Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава повинна звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, повинні підтримувати, приїжджати, цікавитися, які є проблеми, повинні показувати, що вони не байдужі до таких асоціацій, до цього питання в цілому", – сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Глава держави переконаний, що для вирішення проблеми наркотичної та алкогольної залежностей держава на законодавчому рівні повинна надавати більшу підтримку асоціаціям, які займаються залежними людьми, захищати молодь і інших українців від алкоголізму і наркоманії, сформувати чіткий план заходів для вирішення цих проблем.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зеленський заявив, що звільнення українських моряків може бути першим сигналом до готовності країни-агресора до миру.

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу

Також портал Знай.uа писав, що Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.