У своїй публікації на Facebook український політтехнолог Олексій Голобуцький проаналізував фото російського президента Володимира Путіна. Відомо, що на фото у користувачів мережі викликали підозри досить широкі штани.

Про це пише портал "Політека".

"Путін сьогодні в Кремлі на урочистому врученні нагород. Яксь його на цей раз, ну дуже невдало впихнули на підпірки: "як прибили — так і тримається"))", — іронічно прокоментував фото автор публікації.


Його підтримали підписники і написали багато коментарів з приводу зовнішнього вигляду і постави Путіна.

"А на***а йому такі широкі штани, як у американських реперів? Там і на ногах бронежилети???", "Бронетруси, бронегамаши, бронешкарпетки:)", "щоб залізки та деревинки не стирчали!", "Аж шкода Кабаєву", "Жах", "Не по різьбі закрутили", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "Вечірній Путін": британський телеканал приголомшив світ новим ведучим, це потрібно бачити.

Як повідомляв Знай.uа Путіну в Радбезі ООН різко закрили рота: заїкнувся про українську мову.

Знай.uа писав, черговий конфуз Путіна потрапив на відео: двері стали на шляху.