Офіційний представник президента України Володимира Зеленського в уряді Андрій Герус розповів, що запропонує команда слуги народу в якості енергетичних ініціатив.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

тарифи
тарифи

"Ще на зустрічі з єврокомісаром з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнесом, Зеленський говорив, що демонополізація енергетичних ринків — один з наших пріоритетів. Відкриття ринку для імпорту електроенергії стимулюватимуть конкуренцію. Наприклад, електроенергія на біржі в Угорщині сьогодні дешевше, ніж тарифи українських вугільних електростанцій. Якщо відкриємо для них ринок, українські вугільні електростанції в умовах конкуренції знизять ціни", — розповів він в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Тарифи на холодну воду
Тарифи на холодну воду

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Також потрібно скорочувати споживання енергоресурсів. Тарифна проблема через те, що у нас дуже великі втрати тепла в будинках. Тому енергоефективність — ключове питання. Ще одне першочергове питання — збільшення видобутку українського газу. Якщо "Нафтогаз" не може самостійно наростити видобуток, потрібно залучати іноземних інвесторів. Зі збільшенням видобутку газу ми зможемо відмовитися від дорогого імпортного", - зазначив Герус.

Нагадаємо, українці отримали платіжки і мало не посивіли.

Як повідомляв Знай.uа виплати малозабезпеченим: як порахувати суму соцдопомоги.

Знай.uа писав, запасайтеся комп'ютерами: Пенсійний фонд закриває відділення.