Президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію про те, що правоохоронці затримали хлопця та дівчину, які влаштували протест проти слуги народу.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Fcebook.

Зеленський зазначив, що ситуацію з'ясував і що протестувальників насправді не затримували. Окрім цього президент додав, що в поліції проведуть перевірку щодо ситуації та закликав МВС "не вживати заходів проти протестувальників".

"З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку. Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся", - йдеться в дописі Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 26 mei 2019

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Зазначимо, що у суботу, 25 травня, двоє людей вийшли на вулиці Рівного з плакатами політичного характеру. Зокрема, на плакатах були заклики проти президента України Володимира Зеленського. Правоохоронці повідомили, що протестувальникам запропонували пройти до відділку поліції та склали адміністративний протокол.

Перевірку складених адмінпротоколів, а також Книгу доставлених і запрошених до відділу поліції здійснювала Рівненська місцева прокуратура. Порушень з боку поліцейських прокуратура не виявила.

Нагадаємо, що зірка Instagram увічнила Зеленського на дуже цікавому місці: "Моя масть нагадує, що людина може все".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".