Колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляє Telegram-канал Цибуля з посиланням на джерела у оточенні колишнього гаранта.

Джерела стверджують, що причиною вильоту з України стали обшуки, які будуть проводитися у Порошенка вже найближчим часом.

Арсеній Яценюк і Петро Порошенко
Арсеній Яценюк і Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також не виключається варіант, що Петра Порошенка можуть узяти під варту.

Екс-президента України повідомили, що статті, за якими його обвинувачують, не передбачають застави або домашнього арешту, тільки утримання під вартою.

Охоронці та обслуговуючий персонал Порошенка вночі і в денний час спішно вивозять документацію в коробках, стверджують джерела.

Також повідомляється, що Порошенком фактично не живе в своєму замку в селі Козин, оскільки з дня на день там повинні провести обшуки.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Наразі місцезнаходження Порошенка не відомо.

Нагадаємо, політолог та блогер Михайло Подоляк прокоментував скандал із Адміністрацією президента, звідки Петро Порошенко вивіз техніку, мотивуючи це тим, що сплачував гроші за її оренду із "власної кишені".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Публікацією із цього приводу під промовистою назвою "Жло*івня Порошенка" Подоляк поділився на своїй сторінці у Facebook.

Ми також писали про те, що політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася на "Європейську солідарність".

Верховна рада
Верховна рада

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні.