Володимир Зеленський поспілкувався з європейськими журналістами перед початком свого візиту до Німеччини. У неформальній обстановці, сидячи на сходах, президент розповів, з чого б він почав свою зустріч з Путіним і яким буде курс України у найближчому майбутньому.

За словами гаранта, свою розмову з Путіним він почне зі слів, що Крим - це Україна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Почнемо з того, що Донбас і Крим - це Україна. Крим це Україна. І ми сподіваємося, що незабаром ми його повернемо. Я дуже люблю Крим. Я був там багато разів. Це унікальне місце в Україні з його природою і історією. Завжди був і залишається частиною України", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, на питання про те, чи вважає президент, що Україна незабаром вступить у ЄС, він відповів, що наша країна - це частина європейського співтовариства.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Україна прагне до європейської інтеграції, найбільше цього хоче наш народ. Але ми розуміємо, що нам потрібно показати переконливі результати, щоб мати можливість приєднатися до спільного економічного, правового, митного та цифрового простору ЄС. Я хотів би бачити Україну на такому рівні розвитку, щоб країни ЄС побачили нас як рівноправного члена Союзу. І ми зробимо все для цього", - сказав президент України.

Нагадаємо, Сивохо балотується у Раду від партії Зеленського "Слуга народу".

Раніше Знай.uа повідомляв, всього за місяць Зеленський зробив те, чого не міг Порошенко роками.

Також Знай.uа писав, Зеленський назвав головні відмінності від Голобородько.