Українці неоднозначно сприйняли відеозвернення президента України Володимира Зеленського на Новий рік. Мова транслювали по багатьом телеканалам країни.

Свої думки українці публікували в соціальних мережах. Серед них були як прості українці, так і медійні, відомі особистості.

"Ми почули концепцію нової держави, де не має значення нічого, крім назви", – наприклад, сказав народний депутат восьмого скликання Олександр Бригинець.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

Проте інші українці обурені тим, що президент закликав любити українців, якими б вони не були.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"А справді, яка різниця – ти генерал Кульчицький, Василь Сліпак, або Захарченко, Гіві, Мозковий і Дрьомов? Паспорти у них були однакові. Вони навчили нас жити в єдності і взаємній повазі один до одного. Їм було все одно як названа вулиця і вони бачили майбутнє нашої країни однаковим. Пам'ятайте, що любити Україну – це любити всіх українців. Включаючи Пушилина, Пасічника, Поклонскую, Медведчука, Шуфрича, Портнова, Януковича, Азирова, харківських терористів і безкарну беркутню. Яка вам різниця кого любити?" – підкреслив він.


Однак багатьом українцям сподобалася промова президента і вони порівняли її із зверненням колишнього президента України Петра Порошенка.

"Немає. Не сподобалося. Нудно і бездумно. Ми зустрічали з цим президентом", "Пам'ятайте, деякі раніше "факи" посилали П. А. на вітання, а зараз п'ють на брудершафт. Як змінюється час", "Жодного разу не слухала його розмов!", "Не змогла до кінця дослухати – набір якихось фраз, взагалі не мають зв'язку між собою... З задоволенням слухала вітання 5-го президента України, Петра Порошенка – змістовно, влучно, як завжди мудро і далекоглядно!", "Не догледіли з-за того, що одне бидло, яке все життя грабувало країну, розпочало свою трансляцію! Він колишній президент! Колишній! І дай Бог, щоб більше ніколи ним не став!", "Гарне привітання, вперше за всю історію незалежної, мені було цікаво і зворушливо", "Сподобалося, дуже добре! Молодець! Краще сказано і все згадано, на відміну від минулих президентів! А Гімн до мурашок на шкірі! Дуже добре, дякуємо!", "Не дивилися, бо гидко!", "Дуже зворушливо! І приємно!" – коментували українці.

Нагадаємо, Олена Зеленська зважилася на відверте визнання в новорічну ніч.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко відплатив Зеленському його ж монетою на Новий рік.

Також Знай. ua писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.