Сварки - це те, що псує життя пари і часто приносить біль обом партнерам. Як саме виникають сварки і як саме їх уникнути читайте в матеріалі Clutch.

Як жінки провокують сварки, самі того не розуміючи

Найчастіше жінки провокують сварку тим, що не виражають свої почуття напряму. Замість того, щоб відкрито сказати про своє невдоволення, вона починає провокувати чоловіка риторичними запитаннями.

Як жінці уникнути виникнення сварки

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Жінка може навчитися виражати свою незгоду з поведінкою партнера, продовжуючи, тим не менш, схвально сприймати його як такого. Чоловікові потрібно відчувати себе коханим. Коли жінка починає критикувати чоловіка як партнера він сприймає це дуже болюче.

Переважна більшість чоловіків дуже соромляться визнати, наскільки їм потрібна похвала партнерки. Вони можуть навіть виїхати куди‑небудь подалі, щоб довести їй, що проживуть і без цього. Але чому тоді, позбувшись схвалення жінки, вони відразу стають холодними, як би відключеними, і починають захищатися від усього світу? Та тому, що дуже важко не отримувати те, що так необхідно.

Як провокують сварки чоловіки

Чоловіки найчастіше провокують сварки, принизивши почуття жінки або її точку зору. Вони можуть і не усвідомлювати, наскільки це болісно для жінок.

Як чоловікові уникнути виникнення сварки

Чоловікові потрібно розуміти, що жінці потрібно висловитися. Йому слід тимчасово відкласти свої пояснення і послухати її — причому з розумінням.

Все це, хоча і вимагає практики, але здійснимо. Зазвичай, коли жінка починає розповідати про чергове розчарування, проблеми, чоловік реагує на це кожною своєю клітинкою. У нього напоготові купа пояснень і виправдань, які мають на меті привести в норму її засмучені почуття. Але насправді це тільки засмутить її ще більше.

Нагадаємо, що категорично не можна робити, якщо сваритеся при дитині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, психологи з'ясували, які чоловіки найбільше збуджують в ліжку жінок.

Також портал "Знай.ua" писав, психологи назвали 10 етапів зближення у стосунках.