Скандальна українська письменниця Лариса Ніцой в черговий раз звернулась з гнівним посланням до акторської групи "Квартал 95", розкритикувавши коміків за російську мову.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, вона відзначили, що гумористи постійно намагались балансувати на межі любові українських та російських глядачів, проте останнім часом їм це вже мало вдавалось.

Вона відразу ж нагадала, що перша "ластівка" пролетіла зовсім нещодавно, коли один з провідних акторів студії зазначив, що охоче говорить на російській мові.

"95-тий квартал, вас розвели як лохів. Використали, як презервативи. До сьогодні 95 квартал намагався балансувати між українською і російською публікою. Треба, щоб квиточки різні глядачі купували, тож московський гумор присмачували сльозливою пісенькою про Україну і думали, що це і є український патріотизм. Довгий час так і канало. Перший ляп відбувся з Кошовим, який заявив, що українську знає, але принципово нею розмовляти не буде. Краще б уже мовчав", - наголосила вона на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

95-тий квартал, вас розвели як лохів. Використали, як презервативи. До сьогодні 95 квартал намагався балансувати між...

Geplaatst door Larysa Nitsoi op Donderdag 27 september 2018

Крім того вона нагадала, що Квартал повинен більше уваги прибіляти вивченню української мови, а не знімати ролики, які будуть "розбурхувати" суспільство ще більше через мовне питання.

Більше того у подібних роликах вона помітила заклик для всіх українців говорити виключно на іноземній мові та забути про використання рідної.

"Ну і другий ляп, конкретний, по вуха, усього Кварталу - замість вивчити мову й об'єднатися з Україною, 95 квартал знімає свіженький ролик і влаштовує мовний срач. Ціле кіно знімає. І ніби все в ньому правильно сказано: олігархи ділять країну, ділять народ, ділять мову, щоб нас, українців розсварити. Однак, вийшла нестиковочка. Ролик із такими правильними словами насправді про що? Про те, щоб Україна й українці й надалі не говорили українською мовою", - пояснила письменниця.

Вона також прямо звинуватили "Квартал 95" у злочині проти всієї української нації. Адже на думку скандальної письменниці студія працює виключно задля повного знищення та викорінення української мови зі вжитку громадян.

Слуга народу 3 новий тизер

Нагадаємо, 95 квартал вступився за Кошового.

Як повідомляв "Знай.ua", Ніцой закликала звільняти вчителів.

Також "Знай.ua" писав, що Ніцой розкритикувала Кошового, у мережі назріває скандал.