Неймовірні вбрання, купа дивних і смішних трендів – це все 70-ті. Деякі з них повернулися до нас. Передає Clutch.

У 70-х роках у молодих людей вперше з'явилася можливість для самовираження. В модних журналах писали, що більше немає обмежень у стилі одягу, і можна дозволити собі все. Так відмова від чіткої лінії і модних еталонів призвели до того, що цей час прозвали – "десятиліттям поганого смаку".

Ми розповімо про 9 найбільш дивних трендів родом з 70-х, які перекачували до нас.

Вініл

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

З цього матеріалу шили комбінезони. Пізніше вініл використовували у пошитті одягу для інтимних розваг, але тепер він знову в моді. З вінілу шиють плащі, пальто, брюки, спідниці і навіть сукні.

Кльош

Кльош був популярний як серед жінок, так і серед чоловіків. У 70-х став чітко проглядатися стиль унісекс в гардеробі: все, що можна можна чоловіку і жінці, все, що можна жінці, дозволено і чоловікові. В наш час кльош носять тільки дівчата, але хто його знає, що буде далі.

Комір величезного розміру

Це був хіт! Сорочки та сукні з величезними комірами носили всі. Зараз цей тренд прийшов в наше життя, але поки тільки в чоловічу моду. На подіумах часто можна зустріти моделей, які демонструють вузькі, приталені сорочки з величезним коміром.

Різнокольорові сукні

Зараз таке можна зустріти в стилі бохо, який неймовірно популярний у наш час, а все завдяки 70-м.

Шкарпетки під туфлі

Ця дивна мода – тренд останніх декількох сезонів. Неважливо, це високі шкарпетки або короткі, головне, що вони є.

Космічні сукні + білі чоботи

Сьогодні два цих тренда, підкорили всі подіуми світу. Сукні суворого силуету з космічним принтом + білі чоботи-панчохи. Якщо ви надягнете на себе точно такий комплект — вам присвоять звання "ікони стилю".

Ультраширокі штани

У 70-х всі модні експерти були обурені новою моделлю широких штанів: "Вся ця тканина підмітає землю, збираючи пил і бруд", — обурювалися вони, а тепер — це сама модна модель штанів нового сезону.

Смужка

Смужка всюди: штани, сукні, верхній одяг. Широка, вузька, кольорова — все це тренд сезону 2018.

Нагадаємо, топ-8 найстильніших пар взуття.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Xiaomi винайшов інноваційну куртку.

Також "Знай.uа" писав, що вам доведеться викинути зі своєї шафи в 2019 році.