Еротичний гороскоп на 17 жовтня Овен

Сьогодні ви захочете щось нове, але не екстремальне. Найбільше допоможе розвинути вашу фантазію в цій сфері якийсь ненав'язливий фільм.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Телець

Тельцям сьогодні найбільше будуть подобатися слова, особливо про кохання та еротику. Попросіть вашого партнера говорити вам більше компліментів під час інтимної близькості.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Близнюки

Сьогодні ваш партнер буде вести себе, як слон в посудній лавці, так задоволення не отримаєш. Краще вже зробити все самостійно.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Рак

Раки сьогодні будуть розчаровуватися в любові, а потім будуть зітхати і шкодувати про свою дурість або непривабливість. Хоча все це насправді повна нісенітниця.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Лев

Сьогодні в вас прокинеться справжня гімнастка або гімнаст, ви будете так і хотіти закинути ногу вище, прогнутися по сильніше і придумати нову нереальну позу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Діва

Ви будете то ініціювати статевий акт, то навпаки його гальмувати або зовсім скасовувати. Дивіться, щоб під час такої поїздки вас не заколисало.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Терези

Сьогодні вам не потрібно буде займатися любов'ю, краще добре виспіться і відпочиньте, а то потім ні на що вже сил не знайдеться.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Скорпіон

Сьогодні щоб підвищити рівень фізичного потягу вам потрібно поїсти добре, подивитися з коханою людиною цікавий фільм, і одягнутися так, щоб подобатися самому собі.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Стрілець

Сьогодні у вас з'явиться стільки турбот і проблем, що ви тільки ближче до ночі зможете приділити увагу своєму партнерові. Якщо не приділите, то витратите ще більше часу, щоб помиритися.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Козеріг

Перестаньте бути занадто сентиментальними і проявляти зайву турботу. Ну серйозно, ще скажіть шапку надіти, а то простудиться. Нікому не потрібна матуся в ліжку.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Водолій

Сьогодні ви будете так сильно захоплені еротичними мареннями, що не зможете виконувати ні роботу, ні навчання, ні навіть прибирання. Хто знає, чим закінчиться це безумство.

Еротичний гороскоп на 17 жовтня Риби

День добре підійде, щоб показати всі свої вміння в сексі, але спробуйте поглянути на речі з іншого боку, ви зрозумієте, що це означає, коли прийде час.