Найдивнші та найбезглуздіші випадки, пов'язані з сексом, які потрапили у Книгу рекордів Гіннеса. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Найбільший пеніс

Джона Фелкон — володар найбільшого члена в світі. Його довжина в ерагованому стані - 35 см.

Найстаріші сестри-повії

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Луїза і Мартін Фоккенс пропрацювали повіями 50 років і пішли на пенсію лише коли їм було за 70. Сестри розповідають, що за цей час змогли "обслужити" 355 чоловіків.

Найстаріший порноактор

Японець Шигео Токуда - найстаріший у світі порноактор. Він почав свою кар'єру в 59 років, а зараз йому 83 роки.

Найсильніша вагіна

Росіянка Тетяна Кожевнікова володарка найсильнішої вагіни у світі. Вона може підняти піхвою 14 кг. В цей рекорд Тетяна вклала багато зусиль і, за її словами, тренувалася 15 років.

Найсильніший член

Китаєць Мо Ка Ван з Гонконгу може підняти своїм статевим органом набагато більше - 113 кг

Найдальніший "постріл" сперми

Найдальніший "постріл" своєї сперми скоїв Хорст Шульц, житель Німеччини. Його еякулят пролетів 5, 71 метр, а швидкість "польоту" склала 68,7 км/год.

Найтриваліша мастурбація

Масанобу Сато поставив сумнівний рекорд. Він зміг мастурбувати протягом 9 годин і 58 хвилин. Такий же жіночий рекорд належить Кіті Кет. За допомогою декількох вібраторів і електричної секс-машини, вона маструбировала 7 годин і 6 хвилин. Приблизно раз у годину Кітті отримувала оргазм.

Нагадаємо, вчені з'ясували, скільки повинен тривати нормальний статевий акт.

Раніше Знай.ua повідомляв, щр оральні ласки можуть бути такими ж небезпечними для здоров'я, як і традиційна інтимна близькість. Про те, які хвороби можна підчепити при оральному контакті з партнером передає Clutch.

Також Знай.ua писав, що навколо відомого американського актора Ніколаса Кейджа вибухнув нечуваний скандал. Його колишня звинуватила зірку кіно в домаганнях.