Відомий психолог Михайло Лабковский розповів, як вирішити найбільш популярні сексуальні проблеми у стосунках. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Психолог Михайло Лабковский розповів, що робити, якщо у пари абсолютно різний рівень сексуального темпераменту. Порадами та рекомендаціями експерт поділився у своєму мікроблозі:

"Хтось з читачів задав мені питання про сексуальну сумісність… "Як бути, якщо я хочу кожен день, а дружина – раз на два тижні?", або "Мені потрібно частіше, чоловікові рідше, чи це нормально". Відповідаю: так, абсолютно нормально. Сексуальний темперамент – це особиста риса, вроджена.

Якщо стосунки для вас мають високу цінність, то тут можна домовитися. Наприклад, менш темпераментний партнер може доставляти задоволення темпераментному якимось іншим способом, крім класичного коїтусу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Гарна новина полягає в тому, що з часом, якщо в парі все нормально з діалогом і відкритістю, люди один під одного підлаштовуються. Більш темпераментні вчаться сублімувати сексуальну енергію, менш темпераментні стають гарячішими", — розповів психолог.

Михайло Лабковский також розповів читачам, чого не можна допускати, коли партнер хоче сексу, а ви не дуже.

"Що при цьому категорично не можна робити:

  • Змушувати партнера спати з вами, маніпулювати і погрожувати йому.
  • Спати з партнером, коли ви цього категорично не хочете.
  • Дорікати партнера в імпотенції/фригідності, ставити йому в докір (як ви розумієте, про фригідних і про імпотентах ми зараз не говоримо).
  • Займатися сексом тільки заради того, щоб зберегти сім'ю", — підсумував експерт.

Нагадаємо, вчені з'ясували, скільки повинен тривати нормальний статевий акт.

Раніше Знай.ua повідомляв про коплексі вправ Кегеля, які допоможуть зробити ваше інтимне життя неймовірним.

Також Знай.ua писав, оральні ласки можуть бути такими ж небезпечними для здоров'я, як і традиційна інтимна близькість. Про те, які хвороби можна підчепити при оральному контакті з партнером, передає Clutch.