Багато дівчат сумніваються у своїх здібностях у позі “наїзниці”, ще більше мріють спробувати, але не вирішуються. Однак важливо знати, що саме в цій позі можна отримати максимум задоволення. Як саме цього досягти – читайте далі у матеріалі.

Чи подобається чоловікам поза “наїзниця”?

Більшості чоловікам дуже подобається поза “наїзниця”, і пояснення у всіх буде досить типовим. Адже в цій позі чоловік отримує повний доступ до жіночих грудей, і може пестити її скільки завгодно.

У той же час жінка може повністю контролювати всі рухи, глибину і швидкість проникнень. Ця поза особливо хороша для пари, в якій чоловік володіє значними розмірами статевого органу.

Як зробити позу “наїзниця” ще приємніше?

Щоб зробити цю позу ще приємніше, варто почати з найпростішого - з відчуття контролю і свободи. Сядьте на чоловіка зверху, акуратно введіть член і почніть рухатися з тією швидкістю, яка подобається. Ноги можна розташувати по бокам чоловіка. Також можна поставити стопи на ліжко, і сісти навпочіпки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, дуже важливе положення торса. Наприклад, ви можете притиснутися торсом до чоловіка, притиснувши руки до ліжка. Або ви можете сидіти абсолютно рівно, тримаючи партнера за витягнуті руки. Або ж ви можете відхилитися назад, обпершись чоловікові в ноги.

Варто відзначити, що в позі “наїзниці” зручно цілуватися і стимулювати ерогенні зони. Вільні руки чоловіка жінка завжди може покласти собі на груди або талію.

Нагадаємо, вчені з'ясували, скільки повинен тривати нормальний статевий акт.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітність не повинна передбачати відмову від сексу на довгих дев'ять місяців.

Також портал Знай.uа писав, як побудувати ідеальні відносини без зобов'язань.