В той час як чоловік робить вам щось дуже приємне, можна багато чого зробити, щоб отримати більше задоволення. Достатньо всього пари слів і трохи рухів, а яких саме – дізнайтеся з нашої статті!

1.Зрозумілі інструкції

«Вгору. Ліворуч. Вище. Нижче. Праворуч». Він не питатиме тебе, куди рухатися, але ви можете підказати сама.

2. Компліменти

Іноді компліменти набагато кращі за прохання: «Мені так подобається, коли ти робиш те-то і те-то, можеш повторити?»

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

3. Точні фрази

Чоловіки хочуть керувати процесом і при цьому отримувати знаки уваги. Будьте точніше у формулюваннях.

4. Сценарій

Можете заговорити про свої побажання ще до того, як ви роздяглися, нехай це буде прелюдією до орального сексу.

5. Дотики

Якщо виражатися словами не хочеться, погладьте його по голові під час процесу.

6. Управління мовою

Широкий язик і витягнутий дають зовсім різні відчуття. Відчуйте це, оцініть, що більше подобається, і попросіть продовжувати в тому ж дусі.

7. Рухи головою

Обережно посуньте його голову, коли він знаходиться в зручній точці.

8. Управління рухами

Якщо він звертається з вашими органами занадто вільно, дочекайтеся, поки опиниться у відповідній точці, і попросіть залишитися там.

9. Участь

Злегка обійміть його голову стегнами, коли він робить щось приємне, і скажіть, що це вам подобається. Він подумає, що знайшов таку відмінну точку самостійно.

Нагадаємо, що не варто вірити деяким розповідям чоловіків про те, що вони можуть займатися сексом більше години. Нормальний статевий акт триває від тридцяти секунд до 12 хвилин.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітність не повинна передбачати відмову від сексу на довгих дев'ять місяців. До того ж гормональні зміни в організмі жінки можуть відкрити сексуальне життя зовсім з іншої перспективи.

Також портал Знай.uа писав, що у сучасному світі нікого вже не здивуєш такою формою відносин, як "секс по дружбі". Зовсім не обов'язково обтяжувати себе жахами серйозних стосунків, якщо хочеться просто отримувати задоволення.