Еротичний гороскоп на 18 жовтня Овен

Сьогодні вам потрібно відкритися новим почуттям, особливо, якщо ви щось або когось втратили. Доля підкине вам багато романтичних пряників.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Телець

Перед тим як починати фізичні ласки, використовуйте спочатку вербальні. Потрібно більше і частіше розповідати партнеру, який він прекрасний і чудовий.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Близнюки

Сьогодні Близнюків чекає похолодання у відносинах, а емоційний зв'язок з партнером ви і зовсім не відчуєте. Але те, що полум'я згасло, ще не означає, що потрібно йти, підкиньте просто більше деревинок в ваше багаття.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Рак

Сьогодні вам буде дуже важко привернути увагу партнера, він знайде безліч інших цікавих об'єктів, і справа не в вас.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Лев

Сьогодні вам захочеться додати трохи садо-мазо в ваші любовні ігри. Тільки не переграйте з силою і не забудьте стоп-слово.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Діва

Сьогодні ви захочете з усією серйозністю підійти до любовних ігор, все сплануєте до дрібниць. І дуже засмутитесь, коли хоч щось піде не так.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Терези

Сьогодні ваш партнер може зробити вам боляче, але не своїми діями під час сексу. А словами. Це змусить вас ще довго замислюватися над значенням його слів.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Скорпіон

Сьогодні вашому знаку найбільше подобаються сідниці, не залежно від статі. Варто гарненько пошукати ідеальний для вас варіант на сьогодні.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Стрілець

Якщо вам чогось дуже сильно хочеться, але ви не знаєте, як про це сказати, зробіть вигляд, що пожартували, або граєте. Хоч на реакцію партнера подивитеся.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Козеріг

В інтимному житті Козерогів нині велике місце може бути відведено всіляким технічним знахідкам. Тим часом, спілкування зі складними приладами, особливо тими, що вимагають для роботи електроенергії, сьогодні може виявитися не надто вдало. Віддайте перевагу найпростішим іграшкам.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Водолій

Загасити сексуальний голод деякі намагаються насолодою від звичайної їжі. Не дивуйтеся, якщо ваш партнер став більше їсти, це ви його просто закинули.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Риби

Ця ніч стане найчарівнішою в цьому році д я вас, ви і мріяти про таке не сміли. А тут...Як він взагалі здогадався?

Як раніше повідомляв Знай.ua, любов можлива навіть у привидів і цьому є підтвердження.
Нагадуємо, що відома віщунка розповіла, як прожити цей тиждень в залежності від дати вашого народження.
Також Знай.ua писав про те, яким буде цей тиждень для різних знаків Зодіаку.