Одяг, який ми носимо, може розповіла про нас неймовірно багато. Потрібно регулярно проводити ревізію свого гардеробу щоб там не залишалося давно вже неактуальних і просто безглуздих речей. Які деталі гардеробу варто викинути дорослій і впевненій у собі жінці читай в матеріалі Clutch.

Джеггінси

Звичайно, якщо у тебе модельна фігура, джеггінси будуть виглядати на тобі чудово, але вони вже давно вийшли з моди. Набагато актуальніше будуть виглядати чорні брюки або прості джинси.

Нейлонові сумки

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єдине місце, куди можна взяти цю сумку - спортзал або супермаркет.

Асиммитричность

У свій час асиметрія дійсно виглядала модно і свіжо, але зараз просто всім набридла. Віддай перевагу певній довжині: міні, максі або міді.

Фенечки

Фенечки виглядають мило на школярок, а на дорослих жінках просто безглуздо. Краще зверни увагу на солідні годинники і підвіски.

Обтягуючі сукні

Обтягуючі сукні стали хітом на всіх вечірках і кожна поважаюча себе дівчина не упустить шанс продемонструвати свою ідеальну фігуру оточуючим. Однак, якщо бути відвертими, набагато частіше такі сукні показують те, за що нам соромно.

Штани з написом на сідницях

Штани з написами на попі виглядають як мінімум нерозумно. Дорослим дамам варто навчитися правильно робити акцент у фігурі.

Кросівки на танкетці

Деколи поєднання спортивного та жіночного стилю буває вдалим, але кросівки на танкетці не той випадок. Можливо, ти подумала, що в них ти виглядаєш більш молодо і стильно, але, повір, це не так. Краще зверни увагу на більш актуальне взуття.

Нагадаємо, стилісти розповіли, як перетворити себе на красуню за допомогою одягу.

Раніше Знай.ua повідомляв, приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою.

Також Знай.ua писав, поради, які допоможуть вам підібрати одяг для поїздки.