Вчені за останні роки зробили багато несподіваних відкриттів про сексуальність, а також розвінчали безліч популярних міфів. Про найнезвичайніші наукові відкриття читайте в матеріалі Clutch.

Факт. Регулярні заняття оральним сексом підвищують ризик виникнення раку гортані.

Якщо хочеш завагітніти. Чим частіше ви займаєтеся коханням, тим більше ваш організм готовий до вагітності. Він буде краще сприймати сторонні предмети: починаючи зі сперматозоїдів і закінчуючи ембріоном.

Як часто "нормально"? Псилохоли розповіли, що щасливі пари займаються сексом приблизно раз на тиждень. Більш частий або рідкий ритм може говорити про проблеми у стосунках.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розмір члена пропорційний відношенню довжини великого пальця до вказівного? Так, деяка зв'язок між зовнішністю чоловіка і розмірами його статевого органу дійсно є. У високих і фізично розвинених чоловіків частіше бувають більші органи. Однак конкретного доведеного зв'язку між пальцями і пенісом немає.

Активні фізичні навантаження шкодять ерекції? Помірна фізична активність сприятиме якісним характеристикам чоловіків у плані статевого життя.

У чому шкода частих статевих актів? Статеве життя — це як спорт. У спорті необхідні тренування, але не часті, а регулярні. Якщо спортсмен буде тренуватися занадто часто, організм швидко втомиться, і з сексуальним життям точно так само.

Волохаті чоловіки — пристрасні? Зовнішні ознаки, як підвищена волосатість, розвинена м'язова маса, агресивна поведінка, більше властиві чоловікам з високим рівнем тестостерону. Чим він вищий, тим більше вираженіше лібідо.

Нагадаємо, часом навіть найкрасивіша жінка здатна робити помилки, які можуть назавжди зіпсувати інтимні стосунки з коханою людиною. Ці жіночі звички відіб'ють бажання займатися коханням.

Раніше Знай.ua повідомляв, що вчені знайшли приємний і корисний спосіб підсилити оргазм.

Також Знай.ua писав, відомий психолог Михайло Лабковский розповів, як вирішити найбільш популярні сексуальні проблеми у стосунках.