На YouTube-каналі, який спеціалізується на відеороликах про паранормальні явища, з'явився запис з монологом чоловіка, який клятвено запевняє, що прибув до нас прямо з майбутнього. На глядачів чекає дуже емоційна розповідь про те, що буде в найближчі десятиліття, чоловік навіть показує нібито відеопідтвердження своїм словам. Але навіть для ролика про майбутнє він якийсь ну дуже футуристичний.

"Я повинен швидко розповісти вам цю історію, я повинен показати вам, що у мене є. Вони стежать за мною, вони знають, де я", - каже чоловік.

Чоловік, чиє обличчя приховано, нервово розповідає, що розповість "правду і нічого, кроче правди". Хоча і знає, що навряд чи йому хтось повірить.

"Ви заслуговуєте знати, що відбувається за закритими дверима. Подорожі в часі існують, і це приховується від громадськості. Я вчений. Я працював над трьома машинами часу. Машинами, які були показані публіці в 2028 році", - запевняє герой відео і додає, що до 2045 року люди і роботи стануть одним цілим, з рівними правами і обов'язками. Також автор заявляє, що на планеті почне панувати якийсь єдиний інтелект, який буде керувати світом. А в цьому світі "немає ні країн, ні конфіденційності".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це можуть бути мої останні хвилини. Я в небезпеці. Але у мене є відео, зняте в 2045 році", - заявляє нібито мандрівник.

Чоловік розповідає, що в майбутньому люди нібито навчилися подорожувати в часі завдяки інопланетним технологіям. За його словами, такі технології вже були на інопланетному кораблі, який за легендою впав у відомій Зоні 51.

Герой ролика каже, що зараз (в 2018 році) "останні роки для людства, яким ми його знаємо". За його словами, в майбутньому ні в кого не буде анонімності, "але це не так погано", всім світом керуватиме єдиний уряд, люди будуть жити у величезних мегаполісах, а також під землею, аби вирішити проблему перенаселення. Однак серед населення, за словами чоловіка, "нас залишилося не так багато".

Нагадаємо, Сергій Шнуров полетів у відкритий космос і познайомився з прибульцями.

Як повідомляв "Знай.uа", дивне кіберпослання майя перелякало весь світ.

Також "Знай.uа" писав, що інопланетяни на щось натякають: у Google Earth помічено страшне послання.