Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у добірці від Знай.ua.

Сумний Бетмен

На цьому мемі зображений похмурий Бетмен, які сумує на чорно-білому фото під час зйомок нового фільму. Як і Кіану Рівз, який їв кекс і сумував, цей мем став справжньою бомбою в інтернеті. Багато хто почав гадати, що ж так сильно засмутило супергероя.

чому ти такий сумний, бетмен?

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

потомушт кіану вкрав мій сендвіч, це не чесно!

Мем навіть породив хештег в Твіттері #SadBatman, який зібрав більше тисячі різних жартів.

Каньє Уест показує телефон Трампу

Цей мем з'явився після зустрічі репера Каньє Веста з президентом США Дональдом Трампом у Білому домі. На цій зустрічі Вест показав президенту концепт літака iPlane 1 на своєму телефоні. Він запропонував використовувати його замість теперішнього президентського борту і засвітив свій нехитрий пароль - "000000".

Білі люди тепер можуть говорити "ніггер"

Нагадаємо, користувачів смішив Веном з язиком і мавпа, яка чимось сильно здивована.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Skibidi challenge буквально захопив уми користувачів, а раптовий напад спецназівця породив безліч мемів.

Також Знай.ua писав, що кращими мемами став Макгрегор, якого вдарили прямо по обличчю і Джо з "Друзів", якого сильно здивували.