1. Подумайте гарненько: чи справді надії не залишилося? Напевно можна ще що-небудь зробити, або навіть піти на хитрість. Безвихідній ситуації не буває, і про це варто пам'ятати завжди.

2. Йдіть напролом і випустіть пар. Спробуйте виплакатися. Це допоможе емоціям піти, а мозку залишитися, і раціональне мислення ще нікому не зашкодило. До того ж, це необхідно кожній людині, коли немає сил стримувати емоції, усвідомлюючи все те, що відбувається навколо.

3. Прийміть найгірше. Навіть якщо те, що сталося, катастрофічно жахливо, підготуйте себе до того, як жахливо все буде відбуватися і в найближчому майбутньому. Це допоможе пережити майбутнє набагато простіше, якщо бути готовим до найгіршого варіанту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

4. Придумайте новий план. Як ви зараз представили, життя піде під укіс, якщо продовжувати робити вигляд, що нічого не сталося. Однак, є крихітний, але все ж шанс, що вам варто зайнятися чимось ще, крім нескінченних мук з-за досконалої помилки.

5. Звільніть свій розум від думок. Ні, мова йде не про те, щоб робити вигляд, що нічого не сталося: просто перестаньте думати. Варто відзначити, що життя неоднозначна штука, і все може перевернутися з ніг на голову за день. Напевно, у кожного був хоч один такий день, коли життя почало йти по зовсім іншому шляху. Так, це має не завжди хороші наслідки, але від цього ніхто не застрахований.

Нагадаємо, що дослідники з Каліфорнійського університету з'ясували, від чого залежить тривалість відносин. Про це Читайте в матеріалі Clutch.


Раніше Знай.uа повідомляв про те, що для того, щоб змінити свій образ, необхідно виконати декілька речей. Приміром, для початку очистіть свою шафу, щоб ви справді могли бачити, що у вас є.


Знай.uа писав, що всі ми знаємо, що чисто і охайно не там, де прибирають, а там, де не смітять. Ці лайфхаки допоможуть залишатися охайним і чистим, а також підтримувати чистоту в домі.