Житель США Маркус Хічкок розмістив у мережі містичну історією зі свого дитинства, пов'язану зі спіритичною дошкою. Відбувся цей випадок через надмірну цікавість та допитливість дітей.

Разом з братом хлопчик вирішив зв'язатися із потойбіччям та використати річ для спіритичного сеансу - дошку "Віджі". Хлопець відшукав її серед купи різних товарів та речей.

Не встигли діти почати сеанс, як стали відбуватися моторошні події, які було важко пояснити.

Свою історію Маркус почав з попередження. Він застеріг своїх підписників ні за яких умов не виокристовувати таку дошку для спіритичних сеансів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Віджа» - це дошка, призначена для проведення спіритичних сеансів. Створив дошку для зв'язку із потойбіччям американець Елайджей Бонд у XIX столітті.
Першопочатково "Віджа" була звичайною дитячою грою.

Проте, в період Першої світової війни американка Перл Курран вирішила використовувати цю річ як спіритичний інструмент, щоб допоміг говорити із духами. Тому з тих часів така дошка отримала нове призначення. Перл Курран та її однодумці займалися езотерикою та стверджували, що за допомогою дошки можна відкрити двері у потойбічний світ.

Коли Маркус почав використовувати дошку зникло світло, хтось почав стукати у двері та заглядати у вікна. У будинку, де діти користувалися дошкою "Віджі" почали з'являтися незрозумілі звуки.

Закінчилася історія щасливо та без жертв. До наляканих дітей прийшов сусід, аби перевірити чому зникло світло. Маркус та його брат відбулися переляком і вирішили більше ніколи не використовувати дошку "Віджі".

Крім того хлопець зазначив, що подія дуже вплинула на його життя та подальшу долю. Історія про цей випадок зібрала 22 тисячі лайків в твіттер.

Нагадаємо, раніше актор, який пережив клінічну смерть почав малювати картини. Завдяки цьому можна дізнатися як виглядає потойбіччя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", археологи знайшли тунель у потойбічний світ.

Також "Знай.uа" писав, про те, які знаки Зодіаку володіють магічними здібностями.