Російський блогер пояснив, чому в Україні живуть добре

За його словами, всі, хто скаржаться на життя, стають зрадниками. Таке враження у блогера залишилося після відвідин столиці України.
Свою точку зору він висловив у власному блозі. Блогер скасував, що ціни на всі порівняно невисокі, а зарплати і пенсії дійсно гідні. Також його здивували щасливі люди.

"Ціни невисокі, гідні зарплати і пенсії, люди щасливі. А ті, хто каже, що в Україні все погано, просто не туди дивляться, не тих людей слухають, і спеціально намагаються бачити в Україні лише погане. В Україні дійсно все добре, якщо придивитися" – ось так висловився блогер з приводу обстановки в Україні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Також йому вдалося побачити на вулицях Києва ексклюзивну в світі модель Lamborghini Diablo VTS 6.0. Це дійсно унікальний автомобіль, який був випущений в єдиному екземплярі в 1999 році для колишнього глави компанії Франца-Йозефа Пефгена.


За попередніми даними, вартість такого потужного авто перевищує 1 мільйон євро. Однак жоден експерт не може встановити точну суму. Як зазначив блогер, зазвичай власники таких авто зберігають у своїх колекціях, а в Україні на таких їздять. Це і говорить про те, що в країні справи йдуть добре. Можливо, власник таким чином просто демонструє, що йому подобається жити в достатку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, у разі легалізації автомобілів на європейських номерах, велика частина їх власників буде позбавлена можливості отримувати знижки від держави на оплату комунальних послуг. Адже після розмитнення офіційна вартість таких автомобілів злетить в рази.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в НАБУ зайнялися імпортом авто за "пільговими" цінами (документи).


"Знай.uа" писав, весь Київ стоїть: в яких районах утворилися кілометрові пробки.