Овен і Телець

Представників цих знаків притягує один до одного якась незвідана сила. Але незабаром Телець розуміє - Овен не збирається зберігати вірність відданому і дуже домашньому Тельцю. Моногамію в цій парі приймає тільки Овен, що і змушує Тільця в один "прекрасний" момент поглянути "наліво": не в силу природних якостей, а з бажання насолити партнеру.

Близнюки і Терези

Обома знаками керує стихія Повітря, а це значить, що вони сильно притягують один одного. Часто Терези очаровуються легкою вдачею і почуттям гумору Близнюків. Найбільше розчарування приходить тоді, коли Терези починають розуміти, що Близнюкам не притаманна глибока душевна прихильність до кого б то не було. Їм буде зовсім непросто змиритися з легковажністю партнера і його відношенням до зради як до звичайної справи.

Рак і Козеріг

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про цю парі можна сказати: протилежності притягуються. Здається, що між представниками цих знаків усе повинно складатися ідеально. Але не тут то було. Чуйний і мрійливий Рак дуже швидко починає нудьгувати в таких відносинах і з легкістю відповзе в сусідню гавань. Багато в чому це може бути пов'язано з тим, хто Козеріг не завжди здатний задовольнити сексуальні потреби Раку, а для Раку секс майже як повітря.

Лев і Стрілець

Часто Леви через зацикленість на собі, не помічають світу навколо. В той же час вони відчайдушно потребують постійної уваги від свого партнера. Стрілець же не готовий замкнути себе в чотирьох стінах і відмовитися від усіх друзів через любов. Загалом, пристрасть буде, вірності – ні, тому що Стрілець не здатний забезпечити Леву те королівське ставлення, якого той так потребує.

Скорпіон і Риби

"Ідеальна" парочка, в якій обидва будуть зраджувати. Вони можуть роками віртуозно один одному брехати, заводити інтрижки на стороні, і завжди виходити сухими з води. Мабуть, прекрасні по-своєму відносини, тільки от якісь нездорові...

Водолій і Діва

У чомусь вони схожі, але при цьому дуже різні. Діва буде погано справлятися зі спонтанністю Водолія, і це поступово стане викликати перманентне невдоволення – причому, в обох. У підсумку обидва почнуть дивитися по сторонах у пошуках партнера "попростіше".

Нагадаємо, знак Зодіаку допоможе визначити вашого ідеального чоловіка.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", гороскоп розповість все про кожний знак Зодіаку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв 5 простих способів позбутися почуття спустошеності.