На "Новому каналі" завершився 8 випуск другого сезону "Топ-модель по-українськи", який вийшов 19 жовтня 2018. Учасники проекту стали справжніми бійцями на рингу. Хто виграє в цій жорстокій боротьбі?

8 випуску "Топ-модель по-українськи" 2 сезон моделей вивели на справжній ринг. А все заради вдалих знімків.

"Наших учасників чекала фтосесия під назвою "Чемпіонат". Це випробування створено за мотивами кліпу групи "АГОНЬ" "Провокуй", в якому ми з Антоном Савлєповим стали тренерами двох агресивних дівчат-рестлерів. Тому я й запросив Антона допомогти оцінювати роботу наших учасників", – розповів експерт Костя Боровський.

Спеціально для цього випробування Костя запросив двох каскадерів, які навчили учасників п'яти видовищним прийомам.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час одного з поєдинків сталася справжня халепа. В бою між Максимом і Єгором, невдало підстрибнув Єгор і травмував собі ногу. Зйомку припинили раніше часу. А хлопця забрали в лікарню. Там у Єгора діагностували розтяжку, тому він продовжить участь у проекті.

А кращою в цьому змаганні Костя вибрав Ясю, яка показала більше вдалих поз.

Таке завдання було протилежне тому, що запропонував Костя. Сергій запропонував моделям помедитувати. Випробування вимагало максимального спокою і концентрації. Це буде дефіле по вугіллю. І якщо моделі будуть помилятися, то подіум буде ставати все гаряче. Кращими назвали Дмитра і Яну.

А тим часом на проекті зав'язався ще один роман. Дмитро зізнався в симпатії до Ясі і дівчина відповіла взаємністю. Хоча у неї поза проектом був хлопець. Однак, Яся не відчувала від нього підтримки, тому вони розірвали стосунки.

Першим учасником, який потрапив в кімнату смутку, став Максим. Він не зміг виграти в одному із завдань. Більш того, при випробуванні, в якому він брав участь з подругою Юлею, саме Макс запоров весь кадр. Тому вибір суддів став цілком прогнозованим.

Не надто вдало пройшов тиждень і Софі. Дівчина дуже яскраво вела себе на бекстейдж, але цього не видно під час випробувань - вона і вибуває у цьому випуску.

Нагадаємо, зірка " Дому-2 потрапила в жахливу аварію.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Алла Костромічева підкорила французьку столицю вишуканим стилем.

Знай.uа писав, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.