Хелловін – те свято, де тебе ніхто не засудить за надто яскравий макіяж. Навпаки, саме час показати всі свої вміння. У цей день немає ніяких правил і можна бути сміливим, проявити всю свою фантазію і вспомниь дитинство.

Оригінальний макіяж можна зробити за допомогою палетки тіней незвичайних яскравих відтінків, розсипчастого гліттера, праймера, яскравою підводки і набору пензлів.

Образ Останній поцілунок потребує мінімуму умінь і навичок. Головне – нанести рівний тон на все обличчя, включаючи губи і повіки. А на щоці, можна трохи заходячи на губи намалювати форму губ, яку можна вирізати з цупкого паперу, обвести стійким олівцем і зафарбувати стійкою матовою помадою.

Образ королеви диско потребує сміливості та фантазії. Більше яскравих фарб, тіней, блискіток і оригінальності. Так, можна використовувати яскраві тіні і нанести їх до самих брів, доповнити бусинками, на бровах і глянсовим блиском для губ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Лжевеснушки замінять повноцінний макіяж. Їх можна навіть намалювати у вигляді зірочок або сердечок. Можна доповнити яскравою підводкою для очей.

Образ Снігової королеви зажадає багато блискіток і тіней холодних відтінків. Ідеально підійдуть з бронзовим відливом, які варто нанести під нижнім століттям. Все обличчя покрийте розсипчастим глітером, а губи нафарбуйте бардівської помадою.

Образ Супергероїні, як з фільму Скажений Макс точно не залишиться непоміченим. Підберіть тіні і помаду в тон. Експериментуйте!

Нагадаємо, "спокусливі" костюми на Хеллоуїн. На Хелловін можна підібрати навіть самий сміливий образ і не боятися осуду.

Як повідомляв "Знай. ua", кращі ідеї для макіяжу на Хеллоуїн. З таким макіяжем ви точно будете в центрі уваги.

"Знай. ua" писав, що кращі паради, вечірки і фестивалі світу. Незвичайні заходи, які варто відвідати в День всіх святих.