24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно тішить фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігуркою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

Цього разу Instagram-модель вирішила згадати літо гарячим фото в соціальній мережі. На знімку дівчина позує у відвертому короткому топі без нижньої білизни. Про це свідчить пірсинг на сосках, який просвічується крізь білу тканину топа. Також на дівчині коротенькі темні шорти і крихітна куртка-кожанка, яку вона скинула з плечей.

На обличчі моделі, як зазвичай, тонна косметики, грубі брови, накладні вії і надуті губки. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а сама дівчина зухвало дивиться в камеру. "Мені здається, чи влітку ми завжди виглядаємо краще, ніж в холодну пору року?", - підписала фото киянка.

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон передплатників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До того ж, Альона досить вдало конвертує свою пристрасть до штучної краси в бізнес. Майже кожен її пост щось продає або рекламує: білизна, косметику, одяг, косметологічні салони, шоколад і навіть букети. Ну що ж, кожен заробляє як вміє. Альона воліє робити це красиво.

Нагадаємо, груди російської Кардашьян намагалася розтерзати леопардовий купальник.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола російська Кардашьян потверкала величезними гарбузами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.