Хоча в Україні є безліч забобонних людей, деякі повір'я і прикмети інших народів світу можуть просто повалити нас у шок. Про божевільних забобони світу читай в матеріалі Clutch.

Корея

1. До року дитину не можна підпускати до дзеркала. Вона може злякатися свого відображення і почати заїкатися.

2. Не можна переступати через дитину, тому що вона перестане рости.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Японія

1. Якщо вагітна буде схрещувати ноги, то її дитина може померти від задухи.

2. Якщо дівчинка народиться в рік Вогненного Коня, то вона принесе в сім'ю страшні біди.

3. Якщо у дитини випав верхній молочний зуб, то його потрібно посадити на дах, а якщо нижній — то покласти його під поріг. Завдяки цьому у дитини будуть рівні зуби.

Індія

1. Вагітним жінкам заборонено спати на відкритому повітрі, адже тоді на них можуть напасти злі духи.

2. Вагітна повинна співати, щоб привернути до себе добрих духів.

3. Після пологів жінка повинна якомога швидше повернутися до звичайного ритму життя, лише тоді дитина виросте працьовитою.

Таїланд

1. Вагітна під час одного зі свят повинна пронести лотос над головою ченця, а потім його з'їсти. Після цього вона народить без проблем.

2. На третій день після народження в будинку збираються родичі і починають перераховувати недоліки дитини. Вважається, що так з дитиною залишиться добрий дух, який буде оберігати її.

3. Якщо дитина часто хворіє його потрібно поголити наголо.

Італія

1. Якщо у вагітної печія, то у дитини буде гарне волосся.

2. Якщо у матері вже є дитина, потрібно звернути увагу, яке перше слово той вимовив. Якщо "мама" - наступною буде дівчинка, якщо "тато" - хлопчик.

Нагадаємо, як не накликати на себе біду на похоронах.

Раніше Знай.ua повідомляв, що у багатьох культурах вважається негарним і навіть небезпечним днем п'ятниця, що випала на 13 день місяця. Це марновірство бере початок з часів Середньовіччя і пов'язане воно з прокляттям тамплієрів.

Також Знай.ua писав, що будь-які починання, приурочені до п'ятниці 13, можуть виявитися провальними.