Синоптик Наталія Діденко, на прогнози якої Україна орієнтується не менше, ніж на офіційні повідомлення Укргідрометцентру, розповіла про те, якою буде погода в листопаді. Згідно з прогнозом синоптика, з 1 листопада і до кінця тижня по всій Україні буде переважати суха повітряна маса. 3 і 4 число може відзначитися неприємним дрібним дощиком в західній частині України та на Півночі.

На початку наступного тижня погода залишиться незмінною.Температура повітря в денні години становитиме +12+18 градусів, на Півночі і на Сході - +9+15 градусів.

"У листопаді українцям варто приготуватися до температурних "гойдалок": з 1 по 5 листопада буде плюсова температура, але вже в наступні три дні вдарять нічні морози. У наступні три дні стовпчики термометрів знову піднімуться до плюсових позначок. І такі перепади будуть до 23 листопада, - говорить народний синоптик Леонід Горбань. - Суттєве похолодання прийде в Україну з 23 листопада: вночі температура опуститься до 9 градусів морозу. Але холоду не протримаються довго. Вже з 28 листопада знову очікується потепління. За моїми підрахунками, відносно тепла погода протримається до кінця листопада".

Що стосується опадів, то 2-3 листопада можливий дощ, а 6-7 листопада і 14-16 листопада - мокрий сніг. "Перший справжній сніг випаде в Україні 27 листопада, але вже на наступний його змиє мокрим снігом і дощем", - додав народний синоптик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ще один народний синоптик Володимир Деркач прогнозує, що на початку першої декади листопада ще будуть теплі дні. Але їм на зміну прийде похолодання - іноді до мінусової температури, яке супроводжуватиметься дощами і поривами вітру.

"Друга декада листопада розпочнеться з тепла, але вже через кілька днів в Україну прийдуть холоди: вночі заморозки, часом сніг і сильний вітер. Така практично зимова погода протримається до третьої декади листопада, потім знову потеплішає", - говорить Деркач.

В Українському гідрометцентрі прогнозують, що в листопаді 2018 року температура повітря в Україні буде близькою до середніх показників цього місяця.

Нагадаємо, раніше синоптики розповідали, коли Україну засипле снігом. Цей прогноз, на щастя, не справдився – бабине літо виявилося сильнішим зими, яка загрожувала Україні своїм крижаним подихом. Подивимося, чи збудеться прогноз погоди тепер.

Знай.иа писав про те, що всю осінь і початок зими в Україні очікуються температурні американські гірки – погода буде вести себе капризно, то обдаровуючи практично літнім теплом, то знову включаючи зимовий холод. Людям зі слабкими судинами і метеочутливим особам бажано поберегтися. Два синоптика незалежно один від одного зробили схожі прогнози.

Інші синоптики обіцяють в листопаді буйство стихії, яке нагадає українцем про зиму. Хто правий – покаже тільки час.