24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігуркою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

Так, в цей раз Альона вирішила похвалитися шанувальникам своїми планами на прийдешній Новий рік. Дівчина повідомила, що збирається у подорож і для цього відвідала турагентство. Звідти і показала спокусливе фото, але дуже вже неприродне.

На фотографії Омович позує сидячи навпроти тур-менеджера в неприродній позі, ніби пластмасова. Її ноги розсунуті в боки, а спина злегка вигнута. Дівчина дивиться кудись у бік, в той час, як чоловік на фото дивиться прямо в камеру. У підписі до фото Альона запропонувала фоловерам відгадати, куди ж вона намилилася.

"Ми з моїм хочемо полетіти в одне екзотичне місце на Новий рік. Вгадайте куди? Хто перший вгадає, виставлю в сторіс і залайкаю. Приїхали в @naumets_luxurytravels вибирати тур, адже тут найкращі пропозиції у Києві", - підписала фото Омович, таким чином рекламуючи турфірму.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.