Великий провісник Мішель Нострадамус до цих пір користується авторитетом, адже багато хто з його видінь збулися і продовжують здійснюватися по сьогоднішній день.

Експертам вдалося перевести і розшифрувати пророцтво Нострадамуса на 2018 і 2019 року. Початок масштабного світового конфлікту почнеться, за його записами, саме в цей час.

Масштабний конфлікт переросте у світову війну, яка триватиме майже 25 років. При цьому вогнище конфлікту, найімовірніше, з'явиться у Франції.

Нострадамус передбачив початок третьої світової війни. Він писав про те, що велика війна почнеться у Франції, а піддасться нападу вся Європа.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Велика війна почнеться саме у Франції. Всю Європу атакують, війна буде довгою і з жахливими наслідками для всіх сторін", - сказано в посланні.

У катренах пояснюється, що війна почнеться через "заморської країни", яка загрузла в брехні. При цьому на початку всього світового протистояння лідируючі позиції будуть займати сили Атлантики.

За пророцтвом Нострадамуса, переможцем у цій війні стане якась "північна країна". Саме завдяки їй на планеті настане порядок.

З позитивного на 2019 рік в пророцтві сказано про справжній прорив у медицині. За записами Нострадамуса, цей прорив вчених дозволить людям жити до 200 років.

Провісник Мішель Нострадамус пророкує непростий рік для людства. Більш того, за опублікованими прогнозам, він може стати одним з найгірших у світовій історії.

Нагадаємо, крах церков, падіння Путіна від руки "друга" і " Третя світова. Долати розруху люди будуть десятиліттями, якщо взагалі зможуть.

Як повідомляв Знай. ua, моторошні пророцтва Нострадамуса почали збуватися. Практично всі його передбачення втілюються в життя.

Знай. ua писав, що пророцтва "бразильського Нострадамуса", що передбачив смерть принцеси Діани. Коли йому було 19, він уже знав дуже багато. Але молодому бразильцю ніхто не повірив.