Цей простий тест за одну хвилину допоможе тобі зрозуміти, що ти хочеш у сексі і який у тебе темперамент. Уважно подивися на цю картинку і знайди відповідь на своє запитання. Передає Clutch.

Тобі потрібно уважно подивитися на цю картинку і вибрати зображення, яке тобі найбільше до душі. Готова? Тепер дивись відповідь:

Перший малюнок

Ти волієш бути з партнером на рівних. Тобі не подобається ні підкорятися, але підпорядковувати: найкраще для тебе, коли ви на одному рівні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Другий малюнок

В сексі ти, як правило, досить пасивна і тобі подобається повністю віддаватися партнеру. Ти часто дозволяєш чоловікові робити з тобою все, що він забажає.

пара
пара

Третій малюнок

У сексі ти досить егоїстична, вимагаєш від пратнера повного виконання всіх твоїх бажань, при цьому не даючи нічого взамін. Тобі треба згадати, що секс - це рівноцінний обмін.

Четвертий малюнок

Ти шукаєш гострих відчуттів, секс для тебе є прекрасною можливістю випробувати щось нове і незвичайне. У ліжку з тобою не засумуєш.

П'ятий малюнок

Ти схильна до садизму і тобі подобається принижувати свого партнера, змушуючи його повністю підкорятися тобі.

пара в ліжку
пара в ліжку

Шостий малюнок

У тобі є нахили мазохіста і ти віддаєш вибираєш владних та жорстких партнерів. Ти можеш отримати справжню сексуальну насолоду завдяки болю.

Сьомий малюнок

Ти всією душею і тілом любиш секс і робиш все від тебе залежне, щоб урізноманітнити його, виключити з нього рутину і наповнити новими враженнями. Ти не проти екстремального сексу.

Восьмий малюнок

Говорить про твою непостійність. Ти і уявити собі не можеш секс з одним партнером. Ти схильна до зрад і не вважаєш їх гріхом.

Пара в ліжку
Пара в ліжку

Нагадаємо, цей психологічний тест розповість про тебе все за 1 хвилину.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловіки, які регулярно займаються фізичними вправами, в два рази витриваліші в ліжку.

Також Знай.ua писав, 8 причин відмовитися від сексу під час вагітності.