Шанувальники серіалу "Картковий будиночок" тепер зможуть відвідати могилу головного героя Френка Андервуда, роль якого виконав актор Кевін Спейсі, на кладовищі в Південній Кароліні.

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Надгробний камінь з'явився на Оуклендському кладовищі міста Гаффн, де його може побачити кожен охочий. Фейкова могила буде стояти там як мінімум до 10 листопада. Варто зазначити, що влада міста поставилися до цього серйозно і навіть надрукували в місцевій газеті некролог через смерть вигаданого персонажа.

Його будуть пам'ятати як довічного патріота, який не зупинився б ні перед чим заради служіння своїй країні, – написали в газеті.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У новому сезоні "Карткового будиночка" буде всього шість епізодів, в яких творці розповіли про останні дні правління у США сімейства Андервуд.

Раніше повідомлялося, що масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.

Кевін Спейсі
Кевін Спейсі

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Масажист подав позов до Верховного суду Лос-Анджелеса у четвер, 27 вересня. Спейсі звинувачують у насильницьких діях сексуального характеру, а також насильстві за гендерною ознакою та умисне заподіяння емоційного розладу, а також у незаконному позбавленні волі.

Обвинувача представляє адвокат по сексуальним домаганням Дженні Харрісон і заявляє у позові, що у жовтні 2016 року його найняв масажистом "хтось на ім'я Спейсі".

Кевін Спейсі
Кевін Спейсі

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер шостого сезону "Карткового будинку".

Раніше Знай.ua повідомляв, Кевін Спейсі вперше засвітився на екрані після інтимного скандалу.

Також Знай.ua писав, автори "Карткового будинку" залили Кремль кров'ю.