Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Загадковий мем "Loss" підкорив користувачів мережі

"Loss" (також іменований "| || || |_") — це один з найзагадковіших мемів, так як особливого та конкретного сенсу він не несе. А почалося все з коміксу "Ctrl+Alt+Del", який виходить з 2002 року. У центрі сюжету-троє головних персонажів — Етан, Лайла і Лукас.

Комікс отримав другу назву через те, що лінії повторюють його дії в мінімалістичній формі: один стоїть, двоє стоять, двоє стоять, один стоїть і один лежить. Так вийшло, що мем, спочатку служив для насмішок над Тімом Баклі, поступово перетворився на якусь гру "Знайди Loss у своєму житті". І як виявилося, це не так вже й складно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Павук, який пропонує "випити" став головним мемом мережі

Мем з павуком з'явився відносно нещодавно. Користувач Данило Брянський зізнався, що фраза "папей г*вна" народилася у нього випадково під час спілкування з друзями по скайпу. Він вирішив зробити з неї мем і знайшов у соціальній мережі найбільш підходящу картинку з намальованим павучком, який звисає з павутини і тримає в лапці чашку.

Потім цей мем почали активно використовувати й інші користувачі, які створювали пародії на оригінал, додаючи нові елементи або змінюючи фрази.

Меми, зроблені на основі малюнка з павуком, містять один і той же посил: "попий" або "з'їж" що-небудь. Як правило, мова йде про г*вно, с*чу і інші неприємні та неїстівні речі. Варто відзначити, що за традицією, що склалася в абстрактних мемах, фрази написані з навмисними помилками: "папей", "г*вна", "паешь" і т. д.