Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Мем "Благословення вчителя" показав, що таке відданість

Зараз у мережі стає популярним новий мем з лицарем (або іншою істотою), який стоїть на колінах і простягає меч короля в знак поваги. Так, ця картинка дає зрозуміти, що захоплюватися і шанувати можна не тільки сир кіску о третій годині ночі, але і печінку, і привокзального поліцейського.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Малюнок з'явився завдяки учаснику конкурсу Character Design Challenge Девіду Франко ще у вересні 2016 року. Художник назвав своє творіння Master’s Blessing ("Благословення вчителя"), але вже в листопаді 2018 року в Інтернеті з'явився приклад картинки у вигляді мема з написом "Thank you, boy!", в якому хороший песик приносить своєму господареві знайдену палицю.

Пізніше на Reddit також засвітилася картинка червоного лицаря з мечем, де користувачі мережі тиснуть клавішу F, дізнавшись про смерть якої-небудь знаменитості. Приблизно в цей же час мем із всемогутнім паном і людиною, що тримає меч, почав поширюватися всюди – прямо як вірус.

Відчайдушний котик-мем розчулив користувачів мережі

Буквально нещодавно кот породи шиншила персидська став новим мемом в Інтернеті. Вся справа в тому, що у Уілфреда незвичайний вираз мордочки, що висловлює відчай.

Все почалося з того, що американський комік Майкл Рапапорт зняв відео з котом і опублікував на Youtube. А незабаром користувачі мережі знайшли Instagram-профіль того самого кота з безліч фотографіями, які швидко стали вірусними і надихнули користувачів на створення крутих мемів.

Також відомо, що Уілфред живе в Лондоні. Його господиня Дженна Міллвард розповіла Daily Mail, що не планувала заводити вихованця, але випадково побачила оголошення про продаж кота. Жінка зазначила, що її особливо привабив погляд вихованця, адже він дуже схожий на погляд людини.