Популярне шоу "Танці з зірками 2018" продовжує дивувати українців. Фінал, який відбувся 18 листопада, супроводжувався купою курйозів і сюрпризів. Приміром, одна з суддів, відома баллерина Катерина Кухар станцювала запальний фрістайл.

Запальний виступ тріо Ігоря Ласточкіна, Ілони Гвоздьової і Юрія Ткача настільки підкорив Катерину, що вона вирішила зняти свою серйозну і стриману маску. Прима не змогла всидіти на кріслі і повторила кілька запальних рухів з Skibidi challenge. Колеги-судді поставилися до такої витівки з гумором і поставили Кухар найвищі бали.

"Мені здалося, що тут якийсь газ розпилено, але я не думав, що настільки", - прокоментував Влад Яма.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в неділю 18 листопада о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться напівфінал проекту "Танці з зірками", в якому стане відомо, хто з учасників за крок до перемоги покине шоу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Організатори шоу вже розповіли, що на цей раз зірковим парам потрібно буде станцювати цілих два танці, в одному з яких до них приєднається екс-учасник проекту, який раніше вилетів.

Також зазначається, що компанію Юрію Горбунову на зірковому балконі складе ще одна відома ведуча, і за сумісництвом його дружина, Катя Осадча. Більше того, спеціальними гостями стануть популярний співак Макс Барських і гурт КАЗКА.

Разом з тим варто зазначити, що пристрасті на шоу "Танці з зірками" розпалюються все більше з кожним ефіром, до яскравих хореографічних номерів додаються ще й постійні інтриги та скандали. Під час останнього ефіру одна з найсильніших пар проекту Женя Кіт і Мішель Андраде несподівано покинули шоу.

Нагадаємо, Єфросиніна перетворилася на фатальну жінку.

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська похвалилася ляльковим тілом в купальнику.

Також "Знай.ua" писав, що Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.