За статистикою, кожен четвертий шлюб розпадається через інфантильного чоловіка, його повної дезорієнтації в житті. Цей тип чоловіків отримав справедливу назву "мамин синок", з яким точно не звариш каші. Він безвідповідальний, радиться з мамою в усьому, аж до самих інтимних дрібниць, і жінка з ним відчуває себе вічною нянькою. Астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, які більше інших ризикують виявитися "матусиними синками". Це зовсім не означає, що такими є всі, хто народився під цим знаком, але дещо все ж слід взяти на замітку.

Рак: Синочок-лапочка
Якщо чоловікові раку вже "пощастило" бути маминим синочком, то це натуральний, найбільш класичний синок, якого можна собі уявити. Коханій матусі він буде дзвонити з будь-якого приводу і без. Його з дитинства тискали і зацьомували, він звик допомагати по господарству, і навіть в зрілому віці погано засинає без маминого "надобраніч".

Риби: Синуля-пристосуванець

У чоловіків цього знака жіноче начало розвинено набагато сильніше, ніж у інших представників сильної статі. З дитинства Рибки ніжні, плаксиві і дуже ранимі, з-за чого мами трясуться над ним, як осиковий листок. Такого хлопчика постійно заспокоюють, пестять, виконують його найменші примхи. Не дивно, що виростає він натуральним егоїстом і пристосуванцем.

Діва – синуля-педант

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чоловіки цього знака – занудні чистюлі, які болісно сприймають безлад і ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом. Ставши дорослим, такий чоловік буде з гідністю нести по життю мамині уроки, від чого чимало настрадаются його близькі.

Чоловік цього знака не поспішає одружуватися, оскільки свою обраницю він розглядає буквально під мікроскопом, а контрольним випробуванням стає знайомство з мамою.

Водолій: синуля-вередник

Водолій – найпримхливіший чоловік, якого вам доводилося зустрічати. З дитинства він росте в атмосфері вседозволеності і безкарності, а тому виростає зі стійким переконанням у тому, що оточуючі створені виключно для усунення його примх. Він просто не буде залишати свою зону комфорту, і вчитися самостійно доглядати за собою.

Терези: Синочок, поклоняється мамі

Чоловік знаку Терези росте в атмосфері любові і обожнювання. У його родині маму обожнюють, вважають найкрасивішою і неповторною жінкою на Землі. Нею всі захоплюються, а батько носить на руках, вважаючи іконою стилю. Просякнута атмосферою обожнювання, чоловік Терези виростає з повною впевненістю в тому, що його мама – ідеал жінки, і іншої такої природа не створить. Робіть висновки.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, кому на прийдешню тижня найбільше усміхнеться доля. Гороскоп на цілий тиждень вже в Мережі.

Також ми публікували еротичний гороскоп: хто з знаків Зодіаку втілить в життя найсміливіші фантазії.