Павло Глоба — відомий астролог, гороскопи якого одночасно засновані на астрологічних і астрономічних даних.

Овен

В 2019 році покровитель Овнів – Марс, приготував представникам цього знаку зміни на краще. Якщо у січні і лютому Овни зуміють правильно розставити пріоритети, а навесні вперто йтимуть до поставлених цілей, то Марс відгукнеться успіхом і несподіваною удачею. Причому це торкнеться не тільки матеріальну і любовну бік, але духовну составлящую життя.

В 2019 році Овнам рекомендовано побоюватися гарячих суперечок і провокаційної поведінки. Войовничий настрій краще направити на нові перемоги.

Телець

2019 рік для Тельців обіцяє бути переповненим випадковостями і протиріччями. З одного боку, Тельців чекає успіх, з іншого - постійні непорозуміння і нестиковки в справах.

Новий рік принесе у життя Тельців успіх, славу і благополуччя, але для цього буде необхідно контролювати власні емоції і дії по відношенню до близьких

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Близнюки

Рік Жовтої Свині стане для Близнюків роком кардинальних змін у житті. Дуже важливими планетами будуть Уран і Нептун, які до 20 червня об'єднають сили проти Близнюків. Унаслідок цього низка невдач розіб'є багато планів.

Але всі неприємності, що виникають на шляху в цьому році, потрібно прийняти як точки росту. Робота над собою допоможе Близнюкам отримати бажане вже в липні.

Якщо Близнюки відсунуть свої амбіції в сторону і подивляться розважливо на життя, вони проведуть залишок року позитивно і майже без проблем.

Рак

В 2019 році Юпітер підготував Ракам перевірку на міцність і цілеспрямованість. Успіх представників цього знака зодіаку буде залежати від впертого просування до цілей.

Серпень підведе риску під минулим життям представників цього сузір'я. Почнеться нове життя. З 11 серпня по 1 грудня Юпітер щільно закріпиться у Знаку Стрільця, що дозволить Ракам легко приймати серйозні рішення, правильно оцінювати події, безпроблемно рухатися до мети.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав: справжній виплодок пекла: "диявольський" гороскоп знаків Зодіаку.

Читайте також, що потрібно знати, щоб стати щасливіше: 10 законів Всесвіту, які ніхто не в змозі ігнорувати.

Також Знай.uа писав: приносять багатство і удачу: названі 5 кращих жіночих імен