У мережі бурхливо обговорюють моторошне і разом з тим кумедне відео, на якому російський рибалка хизується незвичайною знахідкою.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на відповідну інформацію автора відео Романа Федорцова у мережі.

Кадри шокують, адже на них можна побачити невідомого глибоководного хробака, якого виловили з глибин. Справа у тому, що він моторошно посміхається.

Роман Федорцов відомий своїми публікаціями в Twitter усяких невідомих риб і інших жителів глибин океану. На багатьох знімках у дивних риб органи вивалюються з рота в результаті баротравми - швидко переміщаючись із зони високого атмосферного тиску в місця з більш низьким тиском, риби просто вмирають. Однак відважний хробак витримав цю подорож.

Рибалка навмисно додав до ролика звук, ніби-то черв'як видає крики. При цьому поки точно невідомо, якого хробака знайшов Федорцов, проте він схожий на один з 10 тис. підвидів морського поліхетного хробака.

Нагадаємо, на Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибак Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне. Про це повідомляє Granma.

Освальдо в руки попалася невелика черепашка, але вона безумовно не була схожа на своїх родичів.

Так чоловік розповів, як він зі своїм сином вирішив порибалити і накопати для цього трохи приманки. Однак під час пошуку черв'яків натрапив на кладку черепахи. Там рибалки побачили сіамських близнят, які зрослися панцирами і як раз намагалися вибратися з яйця.

Освальдо не зміг залишити таку рідкісною знахідку.Чоловік забрав рептилію додому, але сумнівався, що вона виживе.

Раніше Знай.uа писав про те, що нещодавно вчені з Австралії вперше зняли у водах Південного океану в Антарктиці рожевий морський огірок, якого ще називають "безголовим курчам-монстром". Варто відзначити, що до цього випадку тварину бачили тільки в Мексиканській затоці.

Фахівцям вдалося зняти морський огірок з допомогою нової системи підводних камер, призначеної для збору даних для Комісії по збереженню морських живих ресурсів Антарктики (АНТКОМ).

Також Знай.uа повідомляв, що у озері Північно-Шотландського нагір'я вдалося сфотографувати щось незвичне.