Нумерологи створили точний прогноз на 2019 рік для кожного з нас. Про це передає Clutch.

Для того, щоб дізнатися про те, що чекає на тебе потрібно скласти 2019 і твою дату народження. Наприклад:

2+0+1+9+0+5+0+1+1+9+8+8=44

А потім ще раз:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4+4=8

Фінальна цифра — це і є твоє чарівне число, яке буде оберегом і стусаном в 2019 році!

Нумерологічний прогноз на рік

1 — Ти будеш просити щастя у всіх. Ти буквально будеш благати про допомогу у колег, родичів і навіть простих перехожих. Головне для тебе - це зрозуміти, що вся сила лежить у тобі і не потрібно чекати її від сторонніх. Витрать максимум сил на саморозвиток.

2 — Якщо тобі попалася двійка, то в цьому році ти знайдеш рівновагу. Можливо, ти не зробиш все, чого хочеш, але хоча б знайдеш цьому альтернативу.

3 — Трійка для тебе обернеться тим, що тебе постійно буде пртісняти хтось третій. Тобі потрібно буде навчитися бути гнучкою і готуватися до змін.

4 — Все, про що ти мріяла, збудеться. Тебе чекає щастя в кар'єрі й особистому житті, іноді навіть буде здаватися, що тобі допомагають вищі сили.

5 — П'ятірка допоможе тобі вирішити всі проблеми в особистому житті. Ти вийдеш заміж чи налагодиш стосунки з чоловіком, до того ж зможеш знайти нових друзів.

6 — Цього року тобі потрібно берегти своє здоров'я. У минулому році ти вбивала свій організм і тепер за це поплатишся. Знайди хорошого фахівця і не довіряй народній медицині.

7 — Настав час знайти духовність та бога. Запам'ятай, що всі думки матеріальні і постарайся наповнити себе чимось позитивним.

8 Для тебе вісім — це символ нескінченного багатства, щастя і гармонії. Ти зможеш налагодити і гармонізувати всі сфери свого життя.

9 — Дев'ять — остання цифра у нумерологів, але не остання в плані везіння. Постарайся приділити якомога більше часу сім'ї і гарненько відпочити.

Нагадаємо, як вибрати гаманець, притягує гроші.

Раніше Знай.ua повідомляв, астрологи зібрали правдиву характеристику для кожного із знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, номер телефону розповість більше, ніж гороскоп.